SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2023.01.13.
Székesfehérvár 2023.01.13.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Székesfehérvár 2023.01.27.
Székesfehérvár 2023.01.27.
Székesfehérvár 2023.01.20.
Székesfehérvár 2023.01.20.
Székesfehérvár 2023.01.13.
Székesfehérvár 2023.01.13.
12345...
»
Farsangi jelmez parti a Kulturális Központban Szuperinfó Hírek - A farsangi jelmezötleteik bemutatására várják a gyerekeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központba.
Kettős évforduló: Börcsök Enikő fehérvári színésznőre emlékezünk Szuperinfó Hírek - Ötvenöt éve, 1968. január 28-án Mezőtúron megszületett Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész. Két éve, 2021. január 28-án Budapesten elhunyt a Székesfehérvárhoz is nagyban kötődő színésznő.
Továbbra sem egy súlycsoport Szuperinfó Hírek - Tizenöt gólos vereséget szenvedett az Alba FKC együttese az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeként a női kézilabda NB I 12. fordulójában.
Nehézkesebb kezdés után bejutott a Magyar Kupa döntőjébe a Fehérvár! Szuperinfó Hírek - A Magyar Kupa négyes döntőjének második elődöntőjében a Hydro Fehérvár AV19 az UTE gárdájával csapott össze.
Berlinben debütál az Enthroners Szuperinfó Hírek - Nagyon rövid idő alatt, a harmadik esztendőre a kontinens legnívósabb amerikaifutball-ligájává nőtte ki magát az ELF, vagyis az European League of Football. A 17 csapat között a Fehérvár Enthroners is harcba száll.
Bütykölde Tóth Eszterrel Szuperinfó Hírek - Egy igazi télies kézműves foglalkozásra invitálja a gyerekeket az Aranybulla Könyvtár Alapítvány.


Fizetett hirdetések

Egy ideig megint akadozott a lámpák működése Szedreskertben Szuperinfó Hírek - Egy olvasónk kereste meg lapunkat csütörtökön azzal a hírrel, miszerint Székesfehérvár Szedreskert lakónegyedének egy részében megint gondok akadtak a közvilágítással.
Felfedezés címmel mutatta be első verseskötetét Bokros Judit Szuperinfó Hírek - Első verseskötetét mutatta be Bokros Judit a Szent István Hitoktatási és Művelődési Központban. A megjelent versek alapját sok esetben a…
Fél évszázada hordja a küldeményeket a fehérvári postás Szuperinfó Hírek - Naponta 15-16 kilométert kerékpározik és állítja, nem igaz a sztereotípia, miszerint minden kutya utálja a postásokat.
Ebben több is lehetett volna Szuperinfó Hírek - A FEHA19 felnőtt együttese a Corona Brasov ellen kezdte meg szezonbeli második erdélyi túráját.
Farsang, pezsgő és Vox Mirabilis Szuperinfó Hírek - "Farsangi sanzon és operett-parádé" címmel ad koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus február 18-án, szombaton 19 órakor Székesfehérváron, a Szent István teremben. Izgalmas előadásnak ígérkezik az esemény – nem csak a pezsgő és az ígért meglepetés miatt, de azért is, mert meghívott vendégek is közreműködnek: eljön Zemlényi Eszter énekművész és Bojtos…
Szombaton délután, 14 órakor az Alba a körmendieket fogadja a Gáz utcában Szuperinfó Hírek - Szombaton délután az Egis Körmend együttesét látja vendégül az Arconic-Alba Fehérvár. A hazaiaknak két, váratlan vereség után nyerniük kell.
A főbejáraton egy ideig nem lehet megközelíteni a Szent István Művelődési Házat Szuperinfó Hírek - Hosszú ideje zajlik már a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház felújítása. A munkálatok most olyan fázisba értek, amelyek bár minimálisan, de befolyásolják az intézménybe való bejutás folyamatát.
Csalók bírságoltak volna a murvás parkolóban? Az önkormányzat várja annak a jelentkezését, akivel ez történt Szuperinfó Hírek - Amint arról mi is beszámoltunk, a közösségi oldalon nagy port kavart az a hír, miszerint valakit állítólag megbüntettek a vasútállomás melletti murvás parkolóban. Nyomozásunk alapján kiderült, szinte biztosan álhírről van szó.


Fizetett hirdetések

A Fradi nyerte a tartalékcsapatok meccsét Szuperinfó Hírek - Újabb felkészülési mérkőzést játszott MOL Fehérvár FC II. fiatal együttese, ellenfelük ezúttal az FTC II. volt, amely az NB III…
Súlyos összeomlás a végén Szuperinfó Hírek - Kilencgólos fiaskót szenvedett a Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata a Kisvárda Master Godd SE vendégeként a K&H Liga 12. fordulójában.
A FA-ZABSZEGEK voltak a legjobbak a fehérvári vetélkedőn Szuperinfó Hírek - A Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Tagintézménye 8. osztályos diákjainak csapata nyerte a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és…
Itt a megoldás az Új Csóri úti körforgalom problémájára? Drónnal tesztelik az ötletet (videó) Szuperinfó Hírek - Drónt engedtek fel szerdán a csúcsforgalomban az Új Csóri úti körforgalom fölé. Az így készülő felvételek segítenek lemodellezni, milyen átalakítás…