SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2021.04.22.
Székesfehérvár 2021.04.22.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Székesfehérvár 2021.05.13.
Székesfehérvár 2021.05.13.
Székesfehérvár 2021.05.06.
Székesfehérvár 2021.05.06.
Székesfehérvár 2021.04.29.
Székesfehérvár 2021.04.29.
12345...
»
Gázolt a vonat Érden, késhetnek a vonatok a fehérvári vonalon Szuperinfó Hírek - A tűzoltók segítenek az átszállásban a szerelvény utasainak.
Megházasodott a MOL Fehérvár focistája Szuperinfó Hírek - Örök hűséget fogadott szerelmének a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC védője, Rus Adrián.
Zavartalan oktatás folyik a Munkácsyban, ahol néhány napja leszakadt a plafon Szuperinfó Hírek - A lánykollégiumban is tartanak tanórákat a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulóinak.
Ingyenes online színházi előadásokkal köszöntik az ápolókat Szuperinfó Hírek - Az ápolók nemzetközi napja alkalmából ingyenes online színházi előadásokkal köszöntötték az egészségügyben dolgozókat áldozatos munkájukért a járványhelyzetben.
Írói véna és sportkarrier – Beszélgetés P. Maklári Évával és Maklári-Papp Judittal Szuperinfó Hírek - Anya és lánya egyformán büszkék lehetnek egymásra P. Maklári Éva és Maklári-Papp Judit esetében. Ifjúkori hatásokról, kiteljesedésről, inspirációról beszélgettünk.
Zárt kapuk előtt zajlik az öttusázók fehérvári VK-döntője Szuperinfó Hírek - A dél-koreai főváros, Szöul helyett beugró honi megyeszékhely látja vendégül a világ legjobb öttusázóinak jelentős részét, az olimpia előtti egyik utolsó seregszemle fontos kérdésekre ad választ.


Fizetett hirdetések

Kisodródott a kanyarban, nekiütközött a szembe jövőnek Szuperinfó Hírek - A székesfehérvári rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.
Lélekemelő versek bűvöletében – A járvány alatt telefonon szavalt a 85 éves tanítónő Szuperinfó Hírek - Százhúsz verset tud fejből a 85 éves nyugalmazott tanítónő, aki a járvány alatt telefonos irodalmi szolgálatot indított.
Luca kapja fehérvár bölcsőjét Szuperinfó Hírek - A SZÉNA Egyesület a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként még tavasz elején hirdetett pályázatot Fehérvár bölcsőjére, amely ezúttal…
Két országban is bizonyíthatnak a fiúk Szuperinfó Hírek - A megyei motorversenyzők Európán belül két helyszínen mérettetik meg magukat a hétvégén. A 19 éves Kovács Bálint a Spanyol Superbike bajnokságban.
Új kapust igazolt az AV19 Szuperinfó Hírek - A Hydro Fehérvár AV19 pénteken bejelentette, hogy leigazolta a 30 éves finn kapust, a 191 centiméter magas és 91 kilogrammos Rasmus Tirronent.
A dobogó a tét az Alba számára Szuperinfó Hírek - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 21., utolsó előtti fordulóját rendezik a Déli csoportban a hétvégén. Az albások érem­ért, míg a cunderesek a becsületükért játszanak szombaton.
Cser-Palkovics András: A tervezet így nem elfogadható Szuperinfó Hírek - A lakástörvény parlamentnek benyújtott módosítása jelenlegi formájában nem jó – fogalmazta meg kétségeit közösségi oldalán a törvényjavaslattal szemben Cser-Palkovits András, Fehérvár polgármestere.


Fizetett hirdetések

Újra vár a Bory-vár Székesfehérváron! Szuperinfó Hírek - Székesfehérváron a Bory-vár hétköznap 10 és 15 óra, hétvégén 9 és 17 óra között látogatható.
Gulyás újra mutatta az erőt Szuperinfó Hírek - Magyar szempontból szépre sikeredett a fehérvári öttusa világkupadöntő női versenye, azonban az egyetlen hazai, Alekszejev Tamara versenye elszállt a lovaglás…
Szombaton elindul a SmartBin környezetvédelmi verseny Szuperinfó Hírek - Holnap, szombaton hivatalosan is elindul a SmartBin környezetvédelmi verseny, melynek célja a szelektív hulladékgyűjtés fontosságának bemutatása.

Rangadók, jönnek, rangadók mennek

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulója következik a Fejér megye I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit, vezetőit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Össze kell kapniuk magukat

A női kézilabda K&H Liga 19. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótol az Alba Fehérvár KC csapata riválisa, a Boglári Akadémia-SZISE ellen vasárnap délután 16 órától.