SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2020.07.09.
Székesfehérvár 2020.07.09.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekesfehervar 2020.01.09.
Szekesfehervar 2020.01.09.
Szekesfehervar 2019.12.19
Szekesfehervar 2019.12.19
Szekesfehervar 2019.12.12
Szekesfehervar 2019.12.12
Lecsófőző: péntektől lehet jelentkezni Szuperinfó Hírek - A jelenlegi tervek szerint szeptember 19-én megtartják a Lecsófőző Vigasságok programját. Az idei már a tizenhatodik lesz a sorban, több száz üstben rotyog majd a lecsó.
Késsel rabolt egy testvérpár, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett Szuperinfó Hírek - A Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön megtartott tárgyalásán osztotta a Fejér Megyei Főügyészség jogi álláspontját mind a bűnösségi kör megállapítását, mind a büntetések súlyosításának indokoltságát érintően a rablássorozatot elkövető fiatal testvérpárral szemben.
Meghibásodott sebesvonat miatt alakulhat ki késés a Budapest-Székesfehérvár vonalon Szuperinfó Hírek - Nagytétény és Tárnok között egy Katica sebesvonat meghibásodott, egy vágányon akadályozza a forgalmat.
Nem marad el a népszerű futás Szuperinfó Hírek - Jó hírrel szolgálhatunk a sportág szerelmeseinek. Bár a közkedvelt VI. Fehérvár Félmaraton a nyáron a pandémia okozta bizonytalanság miatt elmaradt, de késő ősszel megtartják.
Tenisz sportnap, városnéző túra és veterántalálkozó is vár a hét végén Fejérben Szuperinfó Hírek - A hétvégén izgalmas programok várják az érdeklődőket. Megtekinthető lesz több kiállítás, de ezenkívül részt vehetünk sportnapon, veterántalálkozón vagy éppen a Művészkorzón.
Komoly szigorítást hoz a Kaleta Gábor miatt kirobbant botrány Szuperinfó Hírek - Tovább forr­nak az indulatok Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilbotránya körül, mivel a sokak által enyhének tartott ítélet ellen is fellebbezett a férfi és ügyvédje.


Fizetett hirdetések

Tűzoltólaktanyai látogatást tett Cser-Palkovics András Szuperinfó Hírek - A városi tűzoltólaktanyában tett látogatást Székesfehérvár polgármestere, aki az épület bejárása mellett a szolgálatot teljesítő tűzoltókkal is találkozott.
Megújul a Homoksor is Szuperinfó Hírek - Kilencven férőhellyel bővül a sóstói aréna parkolója, ezt követően pedig a teljes Homoksor megújul. A beruházás érinti a vízvezetékeket, járdát,…
Megvan a bronz – Fiatalítás után is dobogón zárt a Kiskút TK Szuperinfó Hírek - A női tenisz Szuperliga zárófordulójában a Budaörs ellen a bronzérem megszerzése volt a Kiskút Tenisz Klub játékosainak célja, amit végül…
Ismét rúgták a labdát a fiúk a fehérvári lakótelepen Szuperinfó Hírek - Ahogy a korábbi években mindig, ezúttal is összejöttek a régi játékostársak a lakótelepen. Ugyanúgy rúgták a bőrt a tűző napon,…
Ma ünnepli születésnapját Fa Nándor – Mennyire ismeri? (Kvíz) Szuperinfó Hírek - Az óceáni szólóvitorlázó Fa Nándor csütörtökön ünnepli 66. születésnapját.
Az előzetes híreknek megfelelően Márton Gáboré lett a Vidi kispadja Szuperinfó Hírek - Márton Gábor irányítja az előttünk álló idényben a Mol Fehérvár FC csapatát, a szakember 1+1 éves szerződést írt alá a klubbal.
A minden elvárásnak megfelelő Balatoni úti felüljáróért a türelmünkkel kell fizetni Szuperinfó Hírek - Július 13-án, vagyis hétfőn teljes egészében lezárják a Balatoni úti felüljárót. A teljes körű felújítási munkálatok sok időt igényelnek és a fontos útszakasz kiesése pedig sok türelmet az arra haladóktól.
Sóstói kalandok – A nádasok világát fedezhették fel az érdeklődők Szuperinfó Hírek - A megszokott szombat délelőtti sóstói kirándulások helyett ezentúl szerdán kora esténként tartják az ökotúrákat, jelentették be két napja.


Fizetett hirdetések

Már parkolóházban is hagyhatjuk az autót Fehérváron Szuperinfó Hírek - Hivatalosan is átadták szerda délután a megyeszékhely első parkolóházát, melyben elektromos töltőállomások is helyet kaptak.
Edzőtáborban a válogatottak Szuperinfó Hírek - A röplabda utánpótlás válogatottak eredetileg áprilisban játszottak volna Európa-bajnoki selejtezőket, ám ezeket törölték. A nemzetközi szövetség nem mondott le a…
Végül elmarad az öttusa-Eb Szuperinfó Hírek - Nem rendezik meg idén az öttusázók Európa-bajnokságát, melyet eredetileg június–július fordulóján bonyolítottak volna le Székesfehérváron.
Alakuló csapatok Szuperinfó Hírek - Megyei NB III-as rangadót játszott a felkészülés jegyében a MOL Fehérvár FC II az Iváncsa KSE gárdájával. Bár mindkét csapat…

Végül elmarad az öttusa-Eb

Nem rendezik meg idén az öttusázók Európa-bajnokságát, melyet eredetileg június–július fordulóján bonyolítottak volna le Székesfehérváron.