SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Error: No slugs found in the response.

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Error: No slugs found in the response.
Ha így diétázunk, bele is halhatunk Szuperinfó Hírek - Május 22-én tartjuk az Európai Elhízás Ellenes Világnapot, melynek apropóján az internetet elárasztják az elhízással kapcsolatos cikkek, posztok. Közölhetnénk egy cikket arról, hogy milyen egészségügyi kockázatokkal jár az elhízás, a lakosság hány százalékát érinti, de az ilyen és ehhez hasonló információk bárki által könnyen kikereshetőek az interneten. Ezért inkább megkértünk…
Balatonbogláron az Alba volt a boldogabb Szuperinfó Hírek - Fontos mérkőzés várt az Alba lányaira a NEKA otthonában, és ezúttal nem hibáztak.
Megint érem nélkül maradt a Puskás Szuperinfó Hírek - A Simple Női Liga, azaz a női labdarúgó NB I negyedik helyén végzett a Puskás Akadémia FC együttese, miután a bronzéremért vívott rájátszás második összecsapásán is alulmaradt az MTK-Budapest alakulatával szemben.
Ironikus és komoly is egyben: Homolya Gábor kollázsai az Aranybullában Szuperinfó Hírek - Homolya Gábor olyan alkotó, akinek munkáit „vidámság, humor, játékosság és irónia szövi át, ám mindezek mellett minden egyes műnek komoly értéke és mondanivalója is van”. Ezekből kaphat válogatást a fehérvári Aranybulla könyvárban a látogató.  
Bogárdra vándorolt a kupa (galéria) Szuperinfó Hírek - Az amatőr futball ünnepe volt a 2023-2024 évi Fejér Vármegyei Kupa döntője, amelyen nüánszok, és a büntetők döntöttek a Sárbogárd SE javára a Móri SE csapata ellen.
A Bajnokok Ligája címvédője is eljön Fehérvárra Szuperinfó Hírek - A jégkorong Bajnokok Ligája (CHL) sorsolása után kiderült, hogy két cseh, két svéd és két svájci csapat ellen játszik majd a Volán.


Fizetett hirdetések

Egy éven át marad Székesfehérváron a hadimustra Szuperinfó Hírek - A magyar hadtörténet évszázadainak emlékei címmel nyílik kiállítás Székesfehérváron 2024. május 24-én, amely a Hadtörténeti Múzeum különleges gyűjteményébe enged bepillantást.
Celldömölkön sem örülhetett a Szondi Szuperinfó Hírek - Közel állt a kisebb bravúrhoz a Honvéd Szondi György SE asztalitenisz csapata, az Extraliga csapatbajnokság felsőházának 9. fordulójában.
A sikerorientált és a kudarckerülő (galéria) Szuperinfó Hírek - A bajnokokra mindig különleges emberként gondolunk. Ez persze természetes, hiszen valami nagyot alkottak a sportban. A Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári…
Nem akarnak idegeskedni Szuperinfó Hírek - Szerdán este a NEKA ellen Balatonbogláron, elintézheti magának a nyugodt utolsó fordulót az Alba Fehérvár KC csapata a női kézilabda…
Hiábavaló hazai bravúr Szuperinfó Hírek - A női kézilabda NB I/B utolsó előtti fordulójában a Gárdony-Pázmánd NKK lányai ismét megmutatták, hogy van bennük spiritusz, de sajnos túl későn.
Gábor Ferenc tizenéves kora óta rajong a képzőművészetért Szuperinfó Hírek - A székesfehérvári Zentai Úti Általános Iskola galériájának idei utolsó kiállításán rendhagyó módon az iskola egyik tanárának, Gábor Ferencnek a festményei szerepelnek.
Székesfehérvárra látogatott Finnország magyarországi nagykövete Szuperinfó Hírek - Székesfehérvárra látogatott kedden Finnország magyarországi nagykövete. Pertti Anttinen feleségével, Katriina Apajalahti asszonnyal és a SAMPO Finnbarátok Köre Egyesület tagjaival együtt érkezett a Városházára, ahol Cser-Palkovics András polgármester és Lehrner Zsolt alpolgármester fogadta őket.
Ahol a képzelet valósággá válik Szuperinfó Hírek - Különleges szakkör működik Székesfehérváron, immáron több, mint harminc éve. Az Animono animációsfilm-készítő műhelyben a fiatal alkotók képzelete előbb rajzon, majd filmen elevenedik meg.


Fizetett hirdetések

“Amit megold az ember, azt megoldja, amit nem, azt el kell engedni” Szuperinfó Hírek - Kedden Deák Lajosné önkormányzati képviselő köszöntötte és adta át a város ajándékát, valamint a miniszterelnöki oklevelet Kréger Jánosné Marika néninek…
Újabb címért küzdenek Fejérben Szuperinfó Hírek - Állatbarát címért zajlik a küzdelem országszerte. Fejér megyei intézmények is megtalálhatóak azon 490 pályázó között, akik szeretnék idén elnyerni az…
Káprázatosan pompázik a fehérvári rózsás ház! (videó) Szuperinfó Hírek - Látni, hallani és érezni is lehet a fehérvári rózsás házat, amely legszebb arcát mutatja most a történelmi belvárosban sétálók számára.…
A tisztaság, mint szimbólum a népdalokban címmel tart előadást Juhász Katalin néprajzkutató Szuperinfó Hírek - Május 21-én, kedden 17.30 órától Juhász Katalin néprajzkutató, népdalénekes tart előadást a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Harmóniák énekelve, zongorázva

Az Ars Musica Zenebarátok Egyesülete szép programot ajánl a közönségnek május 21-én, kedden 17:30-tól a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Pünkösdi király és királyné választás

Az immár több mint 25 éve jól működő székesfehérvári Nem csak a húsz éveseké a világ Nyugdíjas Klub május 18-án, szombaton 16 órától tartotta a zámolyi Pedro Söröző és Étteremben a hagyományos pünkösdi király és királyné választását zenés, táncos összejövetel keretében.