SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2024.04.16.
Székesfehérvár 2024.04.16.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Székesfehérvár 2024.02.23.
Székesfehérvár 2024.02.23.
Székesfehérvár 2024.02.16.
Székesfehérvár 2024.02.16.
Székesfehérvár 2024.02.09.
Székesfehérvár 2024.02.09.
«
...23456...
»
Véget ért a Fehérvári Diáknapok – íme a díjazottak Szuperinfó Hírek - Több év kihagyás után idén újra megrendezték a Fehérvári Diáknapokat, melyen a város 21 oktatási intézményéből összesen 711 diák vett részt.
A sírból hozták vissza, szépített a Loki Szuperinfó Hírek - Kétszettes hátrányból fordított, és szépített a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntőjének harmadik mérkőzésén a MÁV Előre Foxconn a FINO Kaposvár otthonában.
Megszakadt az Iváncsa KSE hosszú sorozata Szuperinfó Hírek - A Mohács otthonában szakadt meg az Iváncsa KSE november óta tartó veretlenségi sorozata a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoportjának 25. fordulójában. Az Észak-Nyugati csoportban a Bicskei TC 4-0-ra kiütötte a Kelen SC-t.
Teljes útzár a 81-esen Székesfehérváron Szuperinfó Hírek - A hajnali órákban árokba hajtott egy kamion a 81-esen Fehérvár külterületén. A nyerges vontató 50 méterrel arrébb borult az árokba mint a múlt héten történt baleset áldozata. A múlt héten az árok partján dőlt az oldalára a nyerges vontató, ám a mostani járműszerelvény teljesen eltűnt a mély árokban.
Ők utaznak a bolzanói vb-re Szuperinfó Hírek - Hétfőn útra kelt a magyar férfi jégkorong-válogatott a Divízió 1/A világbajnokságra.
Újabb szoros meccs, de megint vereség Szuperinfó Hírek - Most sem vallott szégyent a a Gárdony-Pázmánd, de a bentmaradáshoz pontok kellenének.


Fizetett hirdetések

Budapestre fókuszálnak a koronázóvárosi öttusázók Szuperinfó Hírek - Kedden a női selejtezővel kezdődik az öttusázók idei harmadik világkupa-versenye, Budapesten. Két fehérvári indul, a 34 éves Demeter Bence, valamint…
A fehérvári pilóta Le Mans-i kalandja Szuperinfó Hírek - Kovács Bálint csapatával keményen megküzdött a Le Mans-i aszfaltcsíkkal.
Új, modern lakossági hulladéklerakót építettek Csalán Szuperinfó Hírek - Egy teljesen új hulladéklerakót épített ki a Depónia, kifejezetten a lakossági igények kielégítése érdekében. A megújult szolgáltatásnak köszönhetően már nem…
Schiffer Miklós stílusszakértő tart előadást az MCC-ben   Szuperinfó Hírek - Az ismert divat- és stílusszakértő, író, Schiffer Miklós tart előadást a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában április 24-én, szerdán…
Már lehet jelentkezni a KÖFÉM nyári táborába Szuperinfó Hírek - Idén is megszervezi nyári táborát a KÖFÉM, melynek a Művelődési Ház és az Aranybulla Könyvtár ad otthont. Lesz kézműves foglalkozás és könyvtárlátogatás, de a sportok szerelmeseinek sem kell aggódniuk.
A bajnokot verték a “kiskoronázók” Szuperinfó Hírek - A Fehérvár Enthroners Akadémia felnőtt csapata az osztrák amerikai-futball-bajnokság második fordulójában értékes skalpot gyűjtött, a bajnokot győzte le.
Csíki Versünnep 2024 – 3. kategória (Videó!) Szuperinfó Hírek - Megígértük, hogy mindhárom kategória győztesét megmutatjuk, miként mondták el választott versüket.
Országos kórusfesztiválon a Kodály Bárdos kórusa Szuperinfó Hírek - Fejérből egyedüli meghívottként vett részt a székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskola Bárdos Lajos Gyermekkara a hétvégén rendezett Kicsinyek Kórusainak XVII. Országos Kórusfesztiválján Kaposváron.


Fizetett hirdetések

AVA Trio koncert a Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpontban Szuperinfó Hírek - Több, mint száz koncertet tudhatnak maguk mögött Európában és Kínában. Első kiadványuk, a Music from an Imaginary Land 2017-ben elnyerte…
A volános pentatlonisták nem léptek tovább az első körből Szuperinfó Hírek - Nem sikerült jól az ankarai világkupa-verseny a magyar öttusázók számára, a két fehérvári sportoló, az egyaránt ötkarikás kvótára hajtó Demeter…
Önkéntes munkát szervezett az Öreghegyi Nyugdíjas Klub Szuperinfó Hírek - Nyugdíjasok tették széppé idén is a Bory teret Székesfehérváron, az Öreghegyen. Az összetartó, városrészét szerető csoport tagjai bokrokat metszettek, gazt…
Interaktív beszélgetés a Föld napja alkalmából a VMK-ban Szuperinfó Hírek - A Föld napja apropóján tartanak előadást április 24-én, szerdán a Vörösmarty Mihály Könyvtárban.

Új lakótelepek alapjait tették le Székesfehérváron

Kerámiából készült fecskefészkeket helyeztek április 22-én a Gárdonyi Géza Művelődési Ház homlokzatára a városgondnokság munkatársai. Mielőtt kosaras autóval telepítették volna a pelenkás fészkeket, Csete Gábor bekente őket sárral, hogy minél élethűbbek legyenek.