SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2022.05.18.
Székesfehérvár 2022.05.18.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Székesfehérvár 2022.03.16.
Székesfehérvár 2022.03.16.
Székesfehérvár 2022.03.09.
Székesfehérvár 2022.03.09.
Székesfehérvár 2022.03.02.
Székesfehérvár 2022.03.02.
«
...23456...
»
Derűsen indul a hétfő Fejérben Szuperinfó Hírek - Hétfőn napos, gomolyfelhős időre számíthatunk Fejér megyében. 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkülhet.
Táncverseny Fehérváron Szuperinfó Hírek - Könnyed, mégis érzelemmel teli mozdulatok, pihe-puha, csábos női léptek, hullámzó csípők, tesztoszteronnal átitatott, fekete ruhás férfiak. A versenytánc legjavát 20. alkalommal hozta el Fehérvárra a Laguna Táncsport Egyesület! A Lászlóvill Kupa komoly nívóra tett szert az elmúlt két évtizedben. A fiatal titánok mellett rutinos, nemzetközi szinten is jó nevűnek számító…
Május végi séta a temetőben Szuperinfó Hírek - A Városszépítő és Védő Egyesület többéves hagyományának folytatásaként szerdán 17 órától rendhagyó történelemórára várja az érdeklődőket. A Hosszú temetőben Poklosi Péter tanár, az egyesület elnöke az ott nyugvó neves személyiségek síremlékeiről és a temető művészi értékű alkotásairól tart előadást. Székesfehérvár várostörténete iránt érdeklődőknek kötelező program. A találkozó helyszíne a Palotai…
Nemzetközi ásványbörze a VOK-ban Szuperinfó Hírek - Föld alatti szépségek a felszínen: ásványok és ékszerek sokasága közül válogathattak az érdeklődők a nemzetközi ásványbörzén.
Kijelölték a kispályás minifutball-válogatott keretet Szuperinfó Hírek - Nagy Lajos szövetségi kapitány kijelölte a magyar minifutball-válogatott keretét a kassai Eb-re, az utazó csapat tagja Juhász Roland és Czvitkovics Péter is.


Fizetett hirdetések

Ami egykor a konyhában működött, ma a teraszon nyer új értelmet Szuperinfó Hírek - Az újra felhasználható tárgyaknak csak a képzelet szabhat határt, már ami a lakberendezést illeti, legalábbis. Nézzük, miből lesz a cserebogár…
Fehérvári veterán atléták sikerei Szuperinfó Hírek - Az országos mezei futóversenyt követően a veterán atléták számára is megkezdődtek a nyílt pályaversenyek. Szép fehérvári sikerekkel!
Vízmérő-leolvasás a fehérvári családi házasoknál Szuperinfó Hírek - A Fejérvíz tájékoztatása szerint Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál május 23-tól június 10-ig vízmérőleolvasást végeznek, mely a következő városrészeket, illetve…
Napos, néhol felhős időnk lesz vasárnap Fejérben Szuperinfó Hírek - A sok napsütés mellett gomolyok képződnek, de zápor esetleg csak az északkeleti tájakon alakulhat ki. Többfelé lesz erős az északnyugati…
A védelem oszlopa is marad Fehérváron Szuperinfó Hírek - A Hyro Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának kerete egyre jobban formálódik, egy újabb fontos láncszem került a helyére, a tavalyi idényben jól teljesítő Henrik Nilsson jövőre is a kék-fehéreket erősíti majd.
Véradás Fehérváron és Dunaújvárosban Szuperinfó Hírek - A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete véradásra várja a véradókat május 23-án, hétfőn 8 és 15 óra között a Székesfehérvári Területi Vérellátóban (Seregélyesi út 3.). Május 24-én, kedden 11 és 15 óra között Dunaújvárosban, a horgásztanyán (Halász sor 1.-3.), 8 és 15 óra között a fehérvári vérellátóban. Az Országos Vérellátó…
Művészet, funkcionalitás és a fa lelke Szuperinfó Hírek - Ma még kevesen értékelik – vagyis inkább ismerik –, pedig nem csak funkcionális, de igazán művészi értékük is van a faesztergályos munkáknak. A természetes anyag, mióta világ a világ, megihleti a kreatív lelkeket. A Magyar Faesztergályos Egyesület őket fogja össze.
Bobory Zoltán: 75 év vendégségben Szuperinfó Hírek - Az imádság és a költészet ősidők óta édestestvérek. Nem ugyanarról van szó minden imádság és vers esetében, de igencsak gyakori a szoros kapcsolat. Közös bennük az is, hogy kegyelmi állapotban születnek meg.


Fizetett hirdetések

Királyi Vigasságok a Szent István Iskolában Szuperinfó Hírek - Nem akármilyen királyi vigasságban lehetett része annak, aki szombaton ellátogatott a székesfehérvári Szent István Általános Iskola délutánba hajló rendezvényére.
Elképesztő! Csúcsforgalomban rollerezett keresztül a Budain egy gyerek péntek délután (videó) Szuperinfó Hírek - Satufék és döbbenet. Ez jellemezte azt a péntek délutánt, amikor egy kisfiú úgy határozott, keresztülgurul a Budai úton a rollerével.
Motorossal ütközött egy autó a 81-esen, teljes az útzár Szuperinfó Hírek - Teljes útlezárás van érvényben a baleset miatt.
Megvan a Királyok és Szentek kiállítás húszezredik látogatója! Szuperinfó Hírek - Mi köze egymáshoz a hetesnek és a húszezresnek? A Királyok és Szentek – Az Árpádok-kora című kiállítás! Miért?

Nyári hangulat Székesfehérváron (videó)

A nyári hangulat nem csak a strandok kiváltsága. Gyönyörű arcát mutathatja nekünk a természet és a város is, ha teszünk egy kellemes sétát a szikrázó napsütésben.