SZEKESFEHERVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Székesfehérvár 2020.05.21.
Székesfehérvár 2020.05.21.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekesfehervar 2019.12.19
Szekesfehervar 2019.12.19
Szekesfehervar 2019.12.12
Szekesfehervar 2019.12.12
Szekesfehervar 2019.12.05
Szekesfehervar 2019.12.05
«
...45678
Ambrus Gergő tovább növelné felnőttek között szerzett pontjai számát Szuperinfó Hírek - A Gyergyószentmiklósról 2016-ban Fehérvárra érkező Ambrus Gergő U20-as jégkorong divízió I/B-világbajnoki arannyal a háta mögött kapott szerződést a Fehérvári Titánok csapatától a következő idényre.
Teljesítették az elvárásokat Szuperinfó Hírek - A Honvéd Szondi György SE asztalitenisz-szakosztálya minden korosztályban jól teljesített a járvány által megtépázott szezon során.
Hétvégén ismét virágba borul Székesfehérvár és kinyitja kapuit a Városi Strand is Szuperinfó Hírek - Cser-Palkovics András hivatalos közösségi oldalán hívta fel a lakók figyelmét, hogy a pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományokhoz méltóan ismét virágba borul a belváros.
Újraindulnak a jogosítványhoz szükséges közúti elsősegélynyújtó vizsgák Szuperinfó Hírek - A járványügyi korlátozások fokozatos feloldásával a Magyar Vöröskereszt június 2-től újraindítja a hazai közúti elsősegélynyújtó vizsgáztatást.
Kuttor Attilát két kupameccsről eltiltotta a szövetség Szuperinfó Hírek - A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága hétfőn arról számolt be, hogy a Mezőkövesd vezetőedzőjét, Kuttor Attilát a következő két Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltották.
Ezeket a járványügyi megelőző szabályokat kell betartani a táboroztatás során Szuperinfó Hírek - Az új koronavírus (COVID-19) okozta járvány terjedésének megakadályozása érdekében az idei évben a táborok szervezése és működtetése során különös figyelmet kell fordítani az alábbi járványügyi szabályok szigorú betartására – írja a Nemzeti Népegészségügyi Központ.


Fizetett hirdetések

Pünkösdi ökotúrával készülnek a Sóstón Szuperinfó Hírek - A közel két hónapos kényszerszünet után újra indulnak programok a Sóstó Látogatóközpontban.
Több Fejér megyei helyszín is bekerült az ország értékeit bemutató fotópályázat legjobbjai közé Szuperinfó Hírek - A magyar kormány 2019-ben hirdette meg a Magyarország 365 fotópályázatot. A pályázat célja, hogy bemutassa az ország értékeit.
Megiramodik most a szakképzés? Szuperinfó Hírek - A középfokú oktatásban továbbtanulók közel kétharmada a megújuló szakképzést választotta az idén. Az ősztől induló technikumokban mintegy 34 ezer fiatal…
Baleset történt a Tóvárosi lakónegyedben Szuperinfó Hírek - A Rendőrségi Útinformációs Rendszer tájékoztatása szerint baleset történt Székesfehérváron.
A bezártság előhozta Vida Krisztinából a legjobbat Szuperinfó Hírek - Nem mindenki ugyanúgy éli meg a koronavírust – Vida Krisztina például sokakkal ellentétben spirituális úton közelítette meg a pandémiát.
Itt adhatsz vért május 25-31 között Fejér megyében Szuperinfó Hírek - Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kg-ot és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím és TB-kártyáját.
Új honvéd középiskola épül a „katonafővárosban” Szuperinfó Hírek - Amint már korábban beszámoltunk róla, új katonai középiskola épül Székesfehérváron. Friss hír, hogy folyik az építkezésre alkalmas ingatlan kiválasztása.
Tisztasági csomagok találnak új gazdákra szerte Fejér megyében Szuperinfó Hírek - A tisztálkodási szerek a háztartások alapvető kellékei. Ám sajnos nem mindenhol.


Fizetett hirdetések

Hamarosan az 1990-es tömeggyártott autók is lehetnek old timerek Szuperinfó Hírek - A veteránjárművek életében az elmúlt két hónapnyi állás csak porszem a homokórában, de azért sok témába vágó évadindító rendezvény elmaradt.
Ha a koronavírus engedi, a fehérvári Csongrádi Márk gyerekeket fog táboroztatni Amerikában Szuperinfó Hírek - 2019 nyara óta él az Egyesült Államokban a fehérvári Csongrádi Márk, aki egy sportösztöndíjnak köszönhetően jutott ki a Missouri államban…
Így parkoltok Ti, Székesfehérvár! Szuperinfó Hírek - Biztosan találkoztatok már olyan sofőrrel, aki parkolásával felbosszantott Titeket vagy környezeteteket. Sorozatunkban szabálytalanul parkoló autókat mutatunk be.
Marlenka: Karamellás krém terül el a mézes alapok között, tetején dió ül Szuperinfó Hírek - A régi, több száz éves örmény receptúra alapján a méz, a karamell és a dió hármasára épül az eredeti marlenka.…